Overslaan en ga direct naar de inhoud

Last minute naar het zuiden: dit hotel in Frankrijk is perfect voor jouw volgende trip

Hotel Les Bords de Mer
Hotel Les Bords de Mer.

Wij weten uit ervaring hoe lastig de keuze kan zijn: welk hotel gaan we boeken voor onze volgende reis? Vandaag een tip: hotel Les Bords de Mer ten zuiden van Marseille.

Het hotel maakt in alle opzichten zijn naam waar. Hotel Les Bords de Mer ligt direct aan het water, alle 19 kamers hebben zicht op de Middellandse Zee en vanuit het restaurant heb je een fantastische uitkijk op de Frioul eilanden. Het hotel ligt net ten zuiden van de levendige oude stadshaven van Marseille, vlakbij het Plage de Catalan.

Zwemmen in de Middellandse zee.
Zwemmen in de Middellandse zee.
Ontbijten met prachtig uitzicht.
Ontbijten met prachtig uitzicht.

De kamers variëren in oppervlakte van 18 tot 35 m2. Dat is weliswaar niet al te groot, maar door de enorme raampartijen wordt de zee als ware onderdeel van je slaapkamer. De inrichting is een knipoog naar de jaren ’50, toen Marseille een van de meest bruisende badplaatsen was van de Franse zuidkust.

De Susanne Kaufmann spa bevindt zich op zeeniveau en je hebt door de rotspartijen het idee je in een onderaardse grot te bevinden. Het restaurant serveert voornamelijk visgerechten en heeft op de wijnkaart talloze wijnen van Les Domaines de Fontenille, het wijnhuis waar het hotel toe behoort.

Hier boek je het hotel

In Residence Traveller delen we hoteltips en restaurants, omdat het lastig is welk hotel te boeken voor je volgende reis. Om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van exclusieve hotels. Exclusief in de ruimste zin des woords, maar in elk geval met een geheel eigen design. En dat kan variëren van superklassiek tot superminimalistisch. Hier bestel je Residence Traveller

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top