Overslaan en ga direct naar de inhoud

Met deze items breng je hygge in huis

Lizhnyks van Gushka
Lizhnyks van Gushka

Hygge, een Deens begrip dat gezelligheid en welzijn omvat, nodigt ons uit om de knusse geneugten van het leven te omarmen. Breng de essentie van hygge in huis met deze items, waarbij comfort en warmte centraal staan. 

Het begrip vindt haar oorsprong in het Oud Noors. In de achttiende eeuw werd het woord hygge in de Deense taal geïntroduceerd en sindsdien speelt het een centrale rol in de Deense manier van leven. Hygge draait om het creëren van een warme, uitnodigende sfeer en het waarderen van de kleine, alledaagse momenten in het leven. Het gaat dus verder dan alleen fysieke aspecten zoals gezellige interieurs en comfortabele kleding: het omvat ook de waardering voor momenten van vreugde, samenzijn met dierbaren, eenvoudige genoegens zoals kaarslicht, warme dranken en lekker eten.

Met de items die je hieronder vindt, creëer je een cozy plek en een warm moment. Denk aan een zacht kussen, een fijn plaid en een kop warme thee. 

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor het creëren van een knusse plek? Kijk hier voor heerlijke geurkaarsen of bekijk dit artikel voor nog meer mooie sierkussens. 

Hier shop je de producten:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa van der Klink

Back to top