Genieten van Japanse schoonheid tijdens een heerlijk diner? Het kan deze zomer in het Conservatorium Hotel. Het restaurant van het hotel is namelijk een bijzondere samenwerking aangegaan met Time & Style.
Taiko, het Aziatische restaurant in het Conservatorium Hotel, heeft een speciaal menu samengesteld door chef Schilo van Coevorden. "Een explosief en tegelijkertijd delicaat zomermenu", zoals zij dat zelf noemen. "Met als bouwstenen zowel de internationale gerechten van de menukaart van Taiko Dubai en Amsterdam als de successen van Conservatorium Brasserie."
Het eten wordt geserveerd op de nieuwe collectie van het Japanse high-end interieurmerk Time & Style. "Het design van Time & Style kun je omschrijven als modern met een overduidelijke Japanse touch", zegt Van Coevorden. "Dit gaat perfect samen met alles waar wij met ons concept Taiko voor staan en met de gerechten die wij presenteren. Ik kijk uit naar het nieuwe avontuur dat we deze zomer gaan beleven, we brengen het Verre Oosten naar onze hoofdstad. Ik ben er trots op dat deze interieur designcollectie van wereldformaat naar het Conservatorium Hotel komt."
En wat er dan op de kaart staat? De beroemde Wagyu shoarma, Edamame hummus met een krokante miso pappadum en lams kofte Gyoza met gepekelde rozijnen. Ook is er een sushi-counter waar je kunt genieten van Taiko sushi klassiekers zoals de Watermelon Sashimi en Dragon Roll.
De nieuwe collectie van Time & Style is hieronder te bekijken.