Overslaan en ga direct naar de inhoud

5 x kleurrijke inspiratie voor je slaapkamer

Het Milano-bed, ontworpen door Paola Navone, heeft een lavendelkleurige leren bekleding en in dit geval ook beddengoed in dezelfde dromerige kleur. Oogt als een zachte wolk, prijs op aanvraag.
Het Milano-bed, ontworpen door Paola Navone, heeft een lavendelkleurige leren bekleding en in dit geval ook beddengoed in dezelfde dromerige kleur. Oogt als een zachte wolk, prijs op aanvraag.

Wil jij je slaapkamer een nieuw kleurtje geven? Wij geven je de nodige inspiratie met deze vijf kleurrijke slaapkamers.

1. Oranje boven in Portugal

Op loopafstand van het Portugese Gulbenkian-park heeft Maison Amarande een splinternieuw appartement opgeleverd. De slaapkamer is pretty in orange en kijkt uit op het park. 

Slaapkamer in Portugal
Interieurdesigner: Laurence Beysecker | Maison Amarande / Fotograaf: Francisco Nogueira

2. Mansion in Londen

Dit is een foto uit het huis van DSQUARED-oprichter Dean en Dan. De wandpanelen in Dean's kamer zijn van Philip Jeffries. De hanglamp in de hoek is een ontwerp van Dimore Studio.

Slaapkamer in Londen
Fotografie: Paul Raeside/Living Inside Tekst: Paola van Dam

3. Jachthuis in Italië

Naast het bed in dit eigentijdse familiehuis en bed and breakfast in La Fustaia, staat een spiegeltafeltje van Maisons du Monde. De lampen en de sprei zijn handgemaakt.

Slaapkamer in Italië
Fotografie: Monica Spezia / Living Inside | Styling: Giulia Deitinger | Tekst: Fracesca Sironi | Tekstbewerking: Sylvia Emonts

4. Hollandse inspiratie

De zakenman die dit pand aan de Keizersgracht in Amsterdam had gekocht, wilde een masculien huis. Tot hij verliefd werd en het interieur ook vrouwelijke trekjes kreeg. Nu is het een perfect familiehuis. Het hoofdbord van het bed is weggewerkt in de houten wand van de badkamer, een ontwerp van Studio Ruim. De wandlampen Riddle zijn van Bert Frank, de bedtafels Ninfea van Baxter.

Slaapkamer in grachtenhuis
Fotografie: Daniel Niciolas | Styling: Derkina Wiegman / Edha interieur| Tekst: Sylvia Emonts

5. Binnenkijken in een volledig zwart geschilderde appartement in Brussel

Licht en leeg is duidelijk niet de woonfilosofie van de Belgische modeondernemer Derek van Heurck. Zijn volledig zwart geschilderde Brusselse appartement is een obscuur vintagewalhalla. Veel vintage ook in de slaapkamer, zoals het nachttafeltje en de wandlampen.

Slaapkamer in Brussel
Fotografie Jan Verlinde | Tekst: Iris de Feijter

INSPIRATIE

Back to top