Overslaan en ga direct naar de inhoud

Lorraine Dunkley: 'Zolang we doen waar ons hart van opengaat, gaan we alleen maar vooruit'

Lorraine Dunkley. Fotografie Merel Daantje.
Lorraine Dunkley. Fotografie Merel Daantje.

Lorraine Dunkley is hoofdredacteur van Residence. Deze maand schrijft ze over de jaarwisseling. 

Er staat een nieuw jaar voor de deur, 2023 alweer. Wat zijn de afgelopen twaalf maanden toch snel gegaan. De periode tussen kerst en oud & nieuw heeft voor mij altijd iets magisch, haast iets mystieks. Veel mensen doen een stap terug, zijn op vakantie en er wordt meer tijd met geliefden doorgebracht. Iets wat er door de dagelijkse drukte gedurende het jaar nog weleens bij inschiet. Voor mij staat de periode rond de jaarwisseling altijd in het teken van (zelf)reflectie, bezinning en balans. Word ik nog steeds gelukkig van hetgeen ik dagelijks doe? Voedt en motiveert het mij in mentale zin? Kan ik op een gebalanceerde en gezonde manier meerdere bruggetjes in het leven bewandelen? Of eist één brug alle aandacht, tijd en energie op, waardoor ik in woeste draf de overige bruggen over sprint, in de stille hoop heelhuids de overkant te halen?

Als ik terugblik op 2022 was het een jaar vol hoogtepunten. Ik stapte in het huwelijksbootje, ging op huwelijksreis naar het mooiste land dat er bestaat, mocht gezond en wel 30 kaarsen uitblazen en kocht een vakantiehuis midden in de Belgische bossen om zo nu en dan op te laden, mocht ik de stedelijke uit- laatgassen en bakstenen even willen ontvluchten. Ook op carrièrevlak was het een jaar vol hoogtepunten. Zo wisten nieuwe partners ons te vinden waarmee wij geweldige samenwerkingen mochten opzetten, ook komend jaar pakken we uit met grootse plannen. Vond er een unicum in de woonbladenbranche plaats door een fashionshoot in een interieurmagazine te plaatsen. Hielden wij intern een stoelendans waardoor sommige collega’s nog meer kunnen doen waar ze blij van worden. Maakten wij in het afgelopen jaar meerdere edities die zo binnenkomen in de Top 10 van bestverkochte edities ooit en hebben wij online nog nooit zoveel volgers gehad. Het is uiteraard geen one man show, it takes a village om keer op keer weer prachtexemplaren van de pers te laten rollen.

Bij deze een oprechte ode aan al mijn lieftallige collega’s én onze vaste club freelancers: dank voor het afgelopen jaar en al jullie harde werk. Ik zie wat jullie doen en zonder jullie tomeloze inzet en enthousiasme waren wij niet het blad geweest dat wij vandaag de dag zijn.

Aan al onze lezers en volgers: dank voor jullie vertrouwen in Residence. Laten we er weer een fantastisch jaar van maken samen. Boordevol inspiratie, bezinning, plezier en geluk. Zolang we doen waar ons hart van opengaat, gaan we naar mijn mening alleen maar vooruit. Geniet van deze editie vol tijdloze interieurs, het slaapkamerdossier dat in het teken staat van de nacht, de mooiste suites wereldwijd en en een wel heel bijzondere trend - Galaxy Design - met een geheel eigen tijdsbesef. Kortom: zet een kop thee, zak onderuit en geniet van deze extra dikke editie. Hoelang dat ook moge duren.

Proost op een nieuw jaar!

Lorraine Dunkley
Hoofdredacteur

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lorraine Dunkley

Back to top