Overslaan en ga direct naar de inhoud

Osiris Hertman ontwerpt cone serie voor JEE-O

Kraan uit de JEE-O cone Serie.
Kraan uit de JEE-O cone Serie.

Een luxe badkamer is iets wat op veel wensenlijstjes staat. Met de cone series van JEE-O creëer je nu gemakkelijk de hotelchique-look. 

Een perfectie balans tussen speels en stoer: het ontwerp van de cone serie van JEE-O lijkt van een afstand eenvoudig, maar wie verder kijkt, ziet de bijzondere details en verfijnde afwerking. De conische vorm is doorgevoerd tot achter de komma.

Osiris Hertman, designer van de JEE-O cone series, streeft altijd naar ambachtelijkheid in zijn ontwerpen. Osiris' achtergrond in productontwerp laat een onmiskenbare stempel achter op al zijn interieur projecten, te zien in de nauwgezette aandacht voor detail en de integratie van op maat gemaakte elementen. Zijn zoektocht naar unieke en prachtige materialen heeft hem de hele wereld over geleid. 

De filosofie van Osiris is dat je zuinig moet omgaan met water maar ook moet kunnen genieten. De badkamer wordt steeds meer een ontspanningsruimte. Hier vind je niet alleen een wastafel en douche, het is tegenwoordig echt een leefruimte met een zitje, planten en soms zelfs een open haard. Het is een plek om tot rust te komen in een wereld die steeds hectischer en veeleisender wordt. Voor Osiris moet een goed interieur aanvoelen als de natuur zelf, een plek waar je je senang voelt.

Ook vind je in het ontwerp een esthetisch statement terug, de handgrepen van deze badkamer juweeltjes zijn geïnspireerd op stevige kluisdeuren. Water is kostbaar en wordt hier met respect behandeld. De JEE-O cone Series is vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee afwerkingen: geborsteld en gun metal. Deze serie brengt niet alleen luxe in je badkamer, maar ook natuurlijke sereniteit. Het is badkamer design dat niet alleen praktisch is, maar je ook uitnodigt om volop te genieten van je tijd in de badkamer.

De Cone serie van Jee-O.
De Cone serie van Jee-O.
De Cone serie van Jee-O.
De Cone serie van Jee-O.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JEE-O.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top