Overslaan en ga direct naar de inhoud

Een verlengstuk van binnen naar buiten: barbecueën in stijl met LODDER OUTDOOR

Fotografie: Lodder
Fotografie: Lodder

Wie zegt dat luxe stopt bij de drempel van je woning? Bij LODDER KEUKENS begrijpen ze dat de kwaliteit van een binnenkeuken ook voor buiten wordt verlangd, vooral tijdens de zomermaanden. Daarom introduceren ze met trots de nieuwe lijn: LODDER OUTDOOR.

Op maat gemaakt
Het mooie van LODDER OUTDOOR is dat alles mogelijk is en volledig naar de wens van de klant kan worden aangepast. Deze buitenkeukens hebben geen vaste specificaties omdat de functie, afmetingen en kleuren kunnen variëren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van het integreren van een koeler die zelfs bij lage temperaturen optimaal werkt tot een spoelbak met kraan, een gaspit of de WOLF BBQ-grill. Ook kunnen de buitenkeukens met zowel laden als kasten worden ontworpen, waardoor alle benodigdheden binnen handbereik zijn. Dankzij het eigen atelier bij LODDER is geen maat te gek en kunnen ze aan al je wensen voldoen. Hierdoor kan de esthetiek van een LODDER keuken nu ook tot uiting komen in jouw buitenverblijf.

Fotografie: Lodder
Fotografie: Lodder
Fotografie: Lodder
Fotografie: Lodder

Duurzaamheid voorop
De buitenkeukens worden geleverd in materialen van buitenkwaliteit zodat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, zelfs tegen regen. Voor een nog langere levensduur wordt een overkapping aanbevolen, waardoor je nog meer kunt genieten van je buitenkeuken ongeacht het weer.

Met LODDER OUTDOOR wordt je terras of buitenruimte een verlengstuk van je interieur, waar je kunt genieten van kwaliteitsmaterialen, vakmanschap en functionaliteit. Allemaal ontworpen met oog voor detail. Met LODDER OUTDOOR wordt buiten koken en dineren een heerlijke ervaring. Laat de zomeravonden maar komen! lodderkeukens.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LODDER.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top