Overslaan en ga direct naar de inhoud

Lorraine Dunkley is ambassadrice van de internationale vakbeurs Maison&Objet in Parijs

Foto: Anne Emmanuelle-Thion.
Foto: Anne Emmanuelle-Thion.

Residence hoofdredacteur Lorraine Dunkley is dit jaar ambassadrice van internationale vakbeurs Maison&Objet in Parijs. ‘Interieurontwerp moet ervoor zorgen dat iedereen zich in één oogwenk thuis voelt, waar je ook vandaan komt.’

Maison&Objet in Parijs is hét tweejaarlijkse woon- en designevenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Lorraine Dunkley is dit jaar aanwezig als gloednieuwe ambassadrice van het evenement.

'De hunkering naar internationale beurzen is nog nooit zo groot geweest. Interieur en design ervaar je het beste in het echt en wat een feest dat Maison&Objet – bij uitstek dé internationale vakbeurs voor professionals – eindelijk de deuren weer mag openen. Laten we er volop van genieten samen.'

Maison&Objet in Parijs

Vanaf 24 t/m 28 maart 2022 kun je weer naar Parijs om samen te komen bij Maison&Objet. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheid- en veiligheidsmaatregelen.

Nieuw dit jaar is Maison&Objet In The City, een stadswandeling die de grootste decorateurs in combinatie met prestigieuze merken samenbrengt ter gelegenheid van de vakbeurs.

Beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet heeft een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op de website en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kun je Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Met Air France/KLM of met de Thalys reis je snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk een verblijf. Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op de website. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

INSPIRATIE

Back to top