Overslaan en ga direct naar de inhoud

Moederdag: deze cadeaus zijn perfect voor in de tuin

Een windlicht geïnspireerd op Italiaanse glaskunst.
Een windlicht geïnspireerd op Italiaanse glaskunst.

Het is weer tijd jouw moeder, of natuurlijk één moeder, in het zonnetje te zetten. Op 8 mei is het namelijk Moederdag. Houdt jouw moeder van tuinieren? Dan zijn deze cadeau opties een goede optie.

Bij Residence houden we wel van cadeaus, helemaal tijdens een bijzondere dag. Daarom komen we met ideeën voor Moederdag. 

Begin mei is de perfecte tijd om de tuin klaar voor de zomer te maken. In deze shopping vind je stijlvol tuingereedschap om je moeder cadeau te geven tijdens Moederdag, maar ook bloempotten en accessoires.

Hier shop je cadeaus voor Moederdag voor in de tuin: 

Op zoek naar meer cadeau inspiratie voor Moederdag? Kijk dan ook eens op onze shoppingpagina vol cadeauinspiratie. 

Dior Maison
Tuinieren in stijl. Dat is iets dat je zeker gaat doen na aankoop van items uit de Dior Maison collectie met tuinaccessoires.

De nieuwe collectie, en allereerste collectie in tuinaccessoires, van Dior Maison heet Lucky Milly en is ontworpen door Diors Cordelia de Castellane. Het bestaat uit een aantal exclusieve creaties, geïnspireerd door de natuur als hommage aan Monsieur Diors passie voor bloemen. Hier lees je er alles over.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top