Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: exclusieve foto van Isabelle Kettner t.w.v. € 75

Nu cadeau bij 10x Residence: exclusieve foto van Isabelle Kettner t.w.v. € 75
Nu cadeau bij 10x Residence: exclusieve foto van Isabelle Kettner t.w.v. € 75

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang 10 x Residence + exclusieve foto van Isabelle Kettner t.w.v. € 75. Nu samen voor slechts € 69,90. 

Fotograaf Isabelle Kettner maakte voor haar serie Flora vier verschillende foto’s van ingezoomde bloemen. Voor deze exclusieve aanbieding kies je een van deze vier prints t.w.v. € 75. Nu gratis bij een abonnement op Residence. Beperkte oplage van 250 gesigneerde en genummerde stuks.

Ook is er de mogelijkheid een losse print naar keuze te kopen voor € 75. Bij de aanschaf van drie prints, voor € 225, krijg je de vierde erbij als cadeau. 

Isabelle Kettner werkt veel als reisfotograaf, maar voor haar project (H)o(m)mage zocht ze het dichter bij huis. In de tuin van haar oma fotografeerde ze met een macro-lens onder andere bloemen, voor de serie Flora. Voor deze actie zijn per foto 250 gesigneerde en genummerde edities beschikbaar, afgedrukt op FineArt Baryta-papier, met een offwhite passe-partout. De buitenmaat van de passe-partout is 30 x 40 cm. Keuze uit vier foto’s, vanaf linksboven met de klok mee: Lathyrus, Salvia microphylla, Datura en Cosmea. Er is een mogelijkheid meer exemplaren bij te kopen.

Sluit nu een abonnement af en ontvang 10 x Residence + exclusieve foto van Isabelle Kettner t.w.v. € 75. Nu samen voor slechts € 69,90. 

Bestel het hier.

INSPIRATIE

Back to top