Overslaan en ga direct naar de inhoud

De mooiste tafelkleden voor tijdens de Paasbrunch

In het weekend van 17 april schuiven veel mensen aan bij de Paasbrunch.
In het weekend van 17 april schuiven veel mensen aan bij de Paasbrunch.

In het weekend van 17 april schuiven veel mensen aan bij de Paasbrunch.

Pasen staat weer voor de deur. Of je het nu wel of niet viert, van een uitgebreide brunch wordt iedereen vrolijk. Deze tafelkleden zijn ook prima geschikt voor de rest van het jaar.

Paasbrunch 2022

Volgens Denise Kortlever van het brunchboek All-day breakfast wordt de paasbrunch steeds populairder, valt te lezen op Nu.nl. ‘Pasen heeft als culinair festijn aan populariteit gewonnen’, zegt ze tegen Nu.nl. ‘Mensen vieren het vooral graag thuis, gezellig met familie. Maar ook in steeds meer restaurants worden paasbrunches georganiseerd.’

Meer inspiratie

Ben jij op zoek naar meer inspiratie voor de feestdagen? Bekijk dan onze feestdagenspecial, die we de komende tijd vullen met speciale content voor de grootste Nederlandse feestdagen. Met inspiratie voor de feesttafel, maar ook tips van bekende designers. 

Op zoek naar meer inspiratie voor de feestdagen? Eerder schreven we al over items die niet mogen ontbreken op de paastafel dit jaar én maakten we een selectie van de meest bijzondere chocolade paaseieren.

Tekst: Roel Janssen

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top