Overslaan en ga direct naar de inhoud

Op zoek naar een tuinspecialist? Kijk eens bij familiebedrijf Van Haneghem

De collectie van Van Haneghem bevat alles om jouw terras of tuin tot een waar paradijs te maken.
De collectie van Van Haneghem bevat alles om jouw terras of tuin tot een waar paradijs te maken.

Op zoek naar een tuinspecialist? Familiebedrijf Van Haneghem werkt sinds 1965 met liefde aan projecten in ieder formaat, van eenvoudig tot complex.

Van Haneghem neemt alles uit handen, van het ontwerpen tot aanleggen en onderhouden van tuinen. Samen met de klant doen ze dit als team: vanuit hun expertise en altijd in overleg komen de deskundige medewerkers tot een resultaat dat alle verwachtingen overtreft. Er zijn daarbij vele opties mogelijk.

De finishing touch
Het terras in een tuin is zonder twijfel een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Smaakvolle meubels, potten met beplanting en buitenverlichting maken een terras tot een sfeervolle plek om te ontspannen. Voor de aankleding heeft Van Haneghem een uitgebreide collectie met de beste merken ter beschikking, waarbij uiteraard volop wordt geadviseerd en meegedacht. Welke beplanting is geschikt voor jouw terras? Is er voldoende licht? Wil je dat de planten via een druppelsysteem automatisch water krijgen? En natuurlijk: welke meubels passen het beste? Van Haneghem maakt een ontwerp, jij kiest en het team gaat aan de slag.

Volledig ontlast
Een dakterras: waarom niet? Van Haneghem heeft uitgebreide ervaring in planning en realisatie van het gewenste maatwerk. De experts overleggen met de gemeente over eventuele vergunningen en over het tijdelijk blokkeren van de openbare weg bij de inzet van een hijskraan. Zo beperkt Van Haneghem de overlast in de straat tot een minimum. De juiste aankleding maakt jouw dakterras helemaal af. Mooie potten met planten of zelfs bomen, smaakvolle meubels en accessoires: dankzij de grote collectie zijn de mogelijkheden onbeperkt. 

Kijk hier voor meer informatie

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Van Haneghem

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top