Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met ... Jim Reerink, managing director Netherlands Sotheby’s International Realty in Amsterdam

Secret sales
Secret sales.

'De naam Sotheby’s wordt wereldwijd geassocieerd met prestige, kwaliteit en exclusiviteit. Bij Sotheby’s International Realty wordt de eeuwenoude traditie van Sotheby’s voortgezet en door zeer ervaren professionals toegepast ten behoeve van de verkoop van woningen in het hoogste segment.

Wanneer u uw woning door ons laat vertegenwoordigen, dan profiteert u ook van ons wereldwijde netwerk en van de exclusieve toegang tot hooggekwalificeerde klanten. Lange historie, betrouwbaarheid en een groot netwerk: alleen Sotheby’s International Realty is hét merk dat past bij uw levensstijl. We vertegenwoordigen niet alleen luxe onroerend goed over de hele wereld, maar helpen onze klanten ook met veel plezier en succes bij het zoeken naar en het vinden van hun volgende buitengewone woning.

Netherlands Sotheby’s International Realty werkt veel, graag en goed samen met alle buitenlandse vestigingen. Zo organiseren we vier maal per jaar een Europese meeting, bedoeld om alle leads zoveel mogelijk bij elkaar te brengen. Het gaat dan vaak om objecten in London, Dubai of Moskou, maar ook om luxe vastgoed door geheel Spanje, Frankrijk en zelfs Duitsland.

De laatste tijd merk ik een flinke toename in het aantal opdrachten voor stille verkoop. Ook hier komt de expertise van Sotheby’s bij uitstek van pas. Want voor welke opdracht ook hebben wij de tools om verkopers en kopers van hetzelfde niveau wereldwijd bij elkaar te brengen.'

UITGELICHT

Back to top