Overslaan en ga direct naar de inhoud

Teun van Esch, Kandidaat Register Makelaar Taxateur Von Poll Real Estate

Keizersgracht 649 F, Amsterdam.
Keizersgracht 649 F, Amsterdam.

'Binnen Amsterdam is Von Poll Real Estate de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare makelaar in het hogere segment. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van residentieel vastgoed in Amsterdam en omstreken. Daarbij hebben we veel ervaring in alle vormen van residentieel vastgoed: van eeuwenoude panden tot moderne initiatieven als offplan woningen.

Vaak worden wij gezien als een frisse wind in de residentiële makelaardij. Dat komt niet in de laatste plaats door ons getalenteerde team, dat bestaat uit moderne, klantgerichte en zeer ervaren makelaars die met beide benen op de grond staan. Onze expertise ligt bij het begrijpen van onze clientèle. Alle klanten zijn immers individuen, met hun eigen wensen, behoeftes en middelen. Wij stoppen niet voordat we voor hen de perfecte woonplek hebben gevonden. Want pas op zo’n plek kan onze cliënt zichzelf zijn, een gezin stichten, tot rust komen of ‘gewoon’ heerlijk wonen. Bij verkoop ligt onze uitdaging in het behalen van het maximale verkoopresultaat voor de opdrachtgever, wat wij onder meer bereiken door een zeer hoge servicegraad voor alle partijen.

Ondanks dat de druk op de woningmarkt - zeker in Amsterdam - momenteel bovenmatig groot is, hebben wij dag in, dag uit veel succes met het vinden van de perfecte woning voor onze cliënten. Essentieel daarbij is naast onze gedegen ervaring, ons zeer grote netwerk. Ook onze portefeuille van aantrekkelijke, fraaie woningen die tot de verbeeldingen spreken dragen eraan bij dat wij binnen de Amsterdamse makelaardij een van de succesvolste kantoren zijn.'

INSPIRATIE

Back to top