Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met ... Bart Lammerts van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi

Bart Lammerts
Bart Lammerts

In gesprek met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar Taxateur bij Voorma en Walch Makelaars in het Gooi. 

Al 85 jaar draait het bij Voorma en Walch Makelaars om veel meer dan alleen ‘de transactie’. Bij onze zes kantoren, waarvan vijf in het Gooi en een op Ibiza, draait het om onze visie op de makelaardij. De transactie is daar een direct resultaat van. Wat onze visie in het kort inhoudt? Dat wij ons volledig richten op een langdurige én duurzame relatie met zowel onze cliënten als met de locaties waarin wij actief zijn.

Ook, of eigenlijk júist in de huidige markt, houden wij dan ook volledig vast aan deze vertrouwde manier van werken. Het levert veel wederzijds vertrouwen op tussen onze cliënten en de kantoren en mede hierdoor beschikken we over een bijzonder breed netwerk. En dat betekent weer dat we betrokken zijn bij zeer veel vertrouwelijke transacties.

Hierdoor hebben wij een groot aanbod in onze ‘secret objects are secret’-portefeuille. Het aantal cliënten dat kiest voor deze discrete manier van verkoop zien we steeds verder toenemen. De redenen zijn uiteenlopend: het kan bijvoorbeeld gaan om bekende Nederlanders, CEO’s, Captains of Industry of relaties die plotseling over een groot budget beschikken dat ze aan een droomhuis in het Gooi willen besteden.

Wij vertellen u graag meer over onze manier van werken. En natuurlijk over de zeer bijzondere objecten die wij mogen aanbieden! Onze kantoren in Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Naarden en Ibiza zijn dan ook zes dagen per week voor u geopend. We nodigen u bij dezen graag uit voor verse cappuccino met appeltaart en kijken uit naar uw komst.

UITGELICHT

Back to top