Overslaan en ga direct naar de inhoud

Valentijnsdag: vier de liefde met deze cadeaus voor een dierbare of voor jezelf

Stijlkamer van Plantage Rococo door Kamer 465. Fotografie: Benning & Gladkova voor Residence 10, 2023.
Stijlkamer van Plantage Rococo door Kamer 465. Fotografie: Benning & Gladkova voor Residence 10, 2023.

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Een mierzoete, commerciële feestdag die voorheen grotendeels draaide om het anoniem aanbidden van een geliefde. Inmiddels is dat allang niet meer het geval. Of je nu zelfliefde of de liefde voor een dierbare wil vieren, met deze items heb je een origineel cadeau in handen.

De laatste jaren vindt een verschuiving plaats. De feestdag staat niet meer in het teken van romantiek alleen. Er worden steeds meer kaarten en bloemen verstuurd naar familie en vrienden om hen een hart onder de riem te steken of de innige vriendschappelijke band te benadrukken. We vieren de liefde in het algemeen, want uiteindelijk verdient iedereen een beetje (self)love. Dus geef je beste vriend, buurman of tante een keer een beetje extra aandacht op deze dag en vergeet jezelf ook vooral niet! Hier volgt wat inspiratie om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top