Overslaan en ga direct naar de inhoud

Vier de liefde met deze cadeau's voor een dierbare of voor jezelf

Vurig en romantisch rood interieur van Paolo Castellarin in Milaan. Fotografie: Francesco Dolfo/Living Inside.
Vurig en romantisch rood interieur van Paolo Castellarin in Milaan. Fotografie: Francesco Dolfo/Living Inside.

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Een mierzoete, commerciele feestdag die voorheen grotendeels draaide om het anoniem aanbidden van een geliefde. Inmiddels is dat allang niet meer het geval. Bijdeze een paar tips om een dierbare of jezelf te verwennen.

Uit onderzoek blijkt dat de laatste jaren een verschuiving plaats vindt. Er worden steeds meer kaarten en bloemen verstuurd naar familie en vrienden, om een hart onder de riem te steken of de innige vriendschappelijke band te benadrukken. De van oorsprong Christelijke feestdag staat dus allang niet meer in het teken van romantiek alleen. We vieren de liefde in het algemeen, want uiteindelijk verdient iedereen een beetje (self)love. Dus geef je beste vriend, buurman of tante een keer een beetje extra aandacht op deze dag en vergeet jezelf vooral ook niet! Hier volgt wat inspiratie om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top