Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bekijk nu de luxe feestdagencollectie van Artemest

Artemest

De feestdagen beginnen vroeg bij de luxe Italiaanse webwinkel Artemest. Zij hebben onlangs de collectie voor de feestdagen gelanceerd en die wil je zien.  

Dit jaar opnieuw een Holiday Shop bij de luxe Italiaanse webwinkel Artemest, waarin ze een bonte variëteit aan luxe cadeaus hebben verzameld. Cadeaus als kleurrijk servies en glaswerk.

Vijf thema’s zijn er: The Gentleman, The Chef, The Globe Trotter, The Treasure Finder en The Eccentric. Op Residence delen we een aantal items uit de splinternieuwe collectie voor de feestdagen.

The Gentleman

In The Gentleman-collectie vind je luxe cadeautips voor de moderne gentlelady- of men. Zoals een luxe schaakspel (€1.465), ontworpen door Vito Salerno en handgemaakte kleurrijke cocktailglazen (€220).

The Gentleman
The Gentleman.

The Treasure Finder

In The Treasure Finder-collectie van Artemest vind je handgeblazen glaswerk, allemaal gemaakt in Italië. Zoals een diamantvormig karaf (€380), gemaakt door het Toscaanse Vetrerie di Empoli en een set likeurglazen door hetzelfde bedrijf (€430).

The Treasure Finder.
The Treasure Finder.

The Chef

Op zoek naar cadeaus voor de échte thuiskok? Je scoort absoluut met items uit The Chef-collectie. Denk aan een paella pan in bronzen kleur met gouden handvaten (€350) of marmeren snijplank, gemaakt door Lombardi Marmi (€140).

The Chef
The Chef.

The Eccentric

Op zoek naar een kleurrijk cadeau? In The Eccentric-collectie van Artemest vind je kleurrijke sculpturen en vazen, voor iemand die voor kleur durft te gaan. 

The Eccentric
The Eccentric.

De nieuwe collectie van Artemest voor de feestdagen zie je hier.

Tekst: Roel Janssen 

INSPIRATIE

Back to top