Overslaan en ga direct naar de inhoud

Exclusief hotel: Janu Tokyo, het vlaggenschip van Janu binnen Aman Resorts

Fotografie: Janu Tokyo
Fotografie: Janu Tokyo

Janu Tokyo is het vlaggenschip van de nieuwe groep Janu, onderdeel van de befaamde Aman Resorts. Het ligt midden in het bruisende hart van Azabudai Hills - een nieuwe wijk in een stad, rijk aan natuur, cultuur en kunst - die gecreëerd is en beheerd wordt door de toonaangevende Japanse ontwikkelaar Mori Building Co.

Janu Tokyo is gevestigd in de Residence A Tower, ontworpen door Pelli Clarke & Partners en heeft 122 in licht badende kamers en suites, acht eetgelegenheden, twee boetieks en een ultramodern wellnesscentrum van 4.000 m2. Het beschikt over een van de grootste sportscholen van Tokio (340 m2), evenals vijf bewegingsstudio’s voor groepsoefeningen, waaronder de enige boksring in een hotel in Tokio, naast spinning, training van wereldklasse en herstel- en ontspanningsfaciliteiten. Een uitgebreide hydrotherapie- en thermale ruimte is gecentreerd rondom een verwarmd zwembad van 25 meter.

Fotografie: Janu Tokyo
Fotografie: Janu Tokyo
Fotografie: Janu Tokyo
Fotografie: Janu Tokyo
Fotografie: Janu Tokyo
Fotografie: Janu Tokyo

“Het DNA van Janu Tokyo straalt een jeugdige energie uit, boordevol levendigheid en speelsheid, welke het onderscheidt van het evenwichtige en beheerste karakter van Aman”, zegt Jean-Michel Gathy, de bekroonde internationale architect die verantwoordelijk is voor het interieur van het hotel. “De ruimte is een spannende verkenning van texturen, kleuren en ontwerpelementen die de zintuigen en de verbeelding prikkelen.” janu.com

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top