Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reistip: deze villa in Parijs wil je een keer bezoeken

La Reserve in Parijs.
La Reserve in Parijs.

Villa’s om bij weg te dromen, wie is er niet dol op? Vandaag lichten we La Reserve Paris in Frankrijk uit.

Op vakantie met de hele familie of een groep vrienden hoeft niet per se te betekenen dat er een vakantiehuisje in een park moet worden geboekt. Wij hebben op Residence een selectie gemaakt van villa’s, verspreid over de hele wereld, die ook geschikt zijn voor meerdere personen. In deze exclusieve villa's kunt u ook in uw 'vakantie thuis' volop genieten van design.

La Reserve
‘De Eiffeltoren als je buurman’, zo adverteert La Reserve Paris zichzelf. Het is een van de opvallendste droomaccommodaties van de Lichtstad. Rémi Tessier is verantwoordelijk voor het strakke ontwerp en de inrichting van de tien appartementen. Ze bevinden zich in het chique 16de arrondissement aan de Place du Trocadero, vlakbij het Museum voor Moderne Kunst.

Het terras.
Het terras.

De oppervlaktes van de appartementen variëren van 150 tot 300 m2. Naast de ruime woonkamer, eetkamer (met uitzicht op de Eiffeltoren) en keuken zijn er een tot vier slaapkamers, waarmee ze geschikt zijn voor de alleenreizende zakenreiziger die wat meer privacy zoekt, als ook voor gezinnen. De service is zoals je van een 5-sterren hotel verwacht. Het appartement wordt dagelijks opgeruimd en schoongemaakt, er is een conciërge die onder andere theatertickets kan reserveren als ook een vaak moeilijk te bemachtigen tafel in een restaurant. Ook voor het ontbijt in het appartement kan worden gezorgd, of voor een chef-kok die bij je ‘thuis’ lunch of diner klaarmaakt.

Hier boek je de villa

Meer reisinspiratie? Lees dan Residence Traveller. Vanaf 30 juni is de eerste editie uit boordevol reisinspiratie. Hier lees je er alles over.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top