Overslaan en ga direct naar de inhoud

Buy My House is hét nieuwste makelaarsprogramma op Netflix

Buy My House.
Buy My House.

Fan van programma’s als Selling Sunset en L’Agence op Netflix? Wij hebben nog zes andere series over makelaars om je dit weekend mee te vermaken. Buy My House bijvoorbeeld, de nieuwste aanwinst van Netflix. 

Buy My House
Vanaf 2 september is het programma Buy My House te zien op Netflix. In dit programma zetten Amerikaanse huiseigenaren de meest bijzondere huizen te koop in de hoop baanbrekende deals te sluiten. 

Buy My House is te zien op Netflix

Selling Sunset
Selling Sunset is dé hit van dit moment op Netflix. In het programma draait het om het maken van de grootste deals in de wereld van makelaars. Inmiddels staan er vijf seizoenen van dit populaire programma op Netflix.

Selling Sunset is te zien op Netflix

Million Dollar Listing Los Angeles: Josh & Josh
In Million Dollar Listing volgen we makelaars uit de hele wereld. Nieuw is de spin-off Million Dollar Listing Los Angeles: Josh & Josh. Daarin draait het om Josh Flagg en Josh Altman, vrienden en concurrenten van elkaar.

Million Dollar Listing Los Angeles: Josh & Josh is te zien op Hayu

Real Estate Wars
Makelaars gaan de strijd met elkaar aan in het Hayu-programma Real Estate Wars. Het draait allemaal om Sypro Kemble en John McMonigle die we volgen tijdens het verkopen van panden in Orange County, Amerika.

Real Estate Wars is te zien op Hayu

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

L'agence l'immobilier de luxe en famille
Alles draait om het verkopen van de meest luxe huizen in de Franse serie L'agence l'immobilier de luxe en famille. De familie Kretz helpt de meest vermogende Franse mensen aan een nieuw huis in binnen- en buitenland. Dat doen ze vanuit hun prachtige huizen, met enorm veel passie.

L'agence l'immobilier de luxe en famille is te zien op Netflix

Selling the Hamptons
Zes makelaars strijden om hun stempel te drukken op de elite onroerendgoedmarkt in het rijkste stukje New York: The Hamptons.

Selling The Hamptons is the zien op Discovery+

Streamingdiensten staan vol met prachtige series en films voor interieurliefhebbers, maar zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan helpt de redactie van Residence je graag met nieuwe tips. Deze series over design en interieur moet je gezien hebben.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top