Overslaan en ga direct naar de inhoud

Feestelijke cadeaugids deel 3: kersttafel dekken

Iittala Holiday collectie. Fotografie: Iittala
Iittala Holiday collectie. Fotografie: Iittala

In onze serie feestelijke cadeaugidsen helpen we je een eindje op weg om originele geschenken te vinden voor je dierbaren. In dit derde deel de kersttafel dekken, tippen we servies en tafeldecoratie die aan elke tafel een feestelijke draai geven. 

Een goudkleurige kandelaar, handgemaakte servetten en vrolijke servetringen: we hebben een heerlijke selectie van servies en tafeldecoratie samengesteld waarmee je keer op keer, ook na kerst, een gezellige tafelsetting maakt. Deze uiteenlopende items zijn perfect om cadeau te doen aan je lieftallige familieleden en vrienden of natuurlijk aan jezelf. Laat onze cadeaugids je inspireren om van je tafel een feestelijk middelpunt te maken. En nog een tip: Komen er meer mensen dan je hoeveelheid servies over de vloer? Of wil je liever ander servies gebruiken dan wat je al in huis hebt? Je kunt ook vintage en tweedehands servies huren.

Hier shop je de producten:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

INSPIRATIE

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Over de auteur

Lisa van der Klink

Back to top