Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak nu kans op dit koffietafelboek over Dutch Interior Design

Best Dutch Interior Design 04.
Best Dutch Interior Design 04.

Piet Boon, Roelfien Vos en Wolterinck, het zijn enkele van de namen van intereur designers die zijn opgenomen in het koffietafelboek Best Dutch Interior Design 04. Bij Residence maak je deze week kans op dit prachtige boek.

Best Dutch Interior Design 04 is gevuld met de meest exclusieve interieurs gecreëerd door vooraanstaande architecten. Architecten uit Nederland geven in een persoonlijk gesprek een inkijkje in hun leven en werkwijze.

Het boek is gedrukt in een gelimiteerde oplage van 2.500 stuks en elk boek heeft een uniek nummer aan de zijkant van de pagina’s. In totaal bestaat het boek uit 600 pagina’s vol inspiratie voor jouw woning.

Maak kans op het koffietafelboek Best Dutch Interior Design 04

Linda Lagrand, Jeroen de Nijs en Roelfien Vos zijn enkelen grote Nederlandse interieur professionals die een bijdrage hebben geleverd aan dit boek. Ook werk van Jeroen van Zwetselaar en Kabaz is meegenomen.

Ontwerp: Design Studio Grand & Johnson | Fotograaf: By Flare Department
Ontwerp: Design Studio Grand & Johnson | Fotograaf: By Flare Department.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op het koffietafelboek Best Dutch Interior Design 04. Wij verloten 15 exemplaren. Stuur een mail naar online@residence.nl onder vermelding van ‘koffietafelboek winnen’ en schrijf waarom jij kans wilt maken. Meedoen kan t/m 20 juli 2022. Met de winnaars wordt op 22 juli contact opgenomen. Als je meedoet aan de winactie, schrijf je jezelf automatisch in voor de nieuwsbrief van Residence.

Meer inspiratie voor koffietafelboeken? Hier vind je 5 x koffietafelboeken over interieur die niet mogen ontbreken in jouw collectie.

Lees hier meer over Hoog Design

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top