Overslaan en ga direct naar de inhoud

Binnenkijken: Perfect penthouse


Licht in huis


Direct valt op dat de ruimte veel licht vangt. Iedere muur heeft imposante, mooi gebogen ramen, waardoor er veel lichtinval ontstaat. Het hoge, ongelijke plafond maakt het huis ruimtelijk en de witte basis van de muur creëert veel mogelijkheden voor de rest van het interieur.
Contrastrijk interieur


De meubels vormen samen een speelse mix. Waar we aan de ene kant rustieke en natuurlijke kleuren en meubels zien, zien we aan de andere kant felle(re) kleuren en patronen. Zoals het goud-geel gekleurde vloerkleed en de mosterdgele kussens. De mix is speels, maar toch strak en de ruimte blijft ondanks de vele eyecatchers rustig. Dit contrast is ook in de badkamer te zien. De oceaanblauwe wastafel contrasteert mooi tegenover de bruine, betegelde muur. En ook in de slaapkamer zien we petrol tegenover bruin. Een duidelijk terugkerend en stijlvol thema.
Originele elementen


We zien veel verrassende en organische meubels in het penthouse. Zoals bijvoorbeeld de druppelvormige eetkamerlamp en de ronde koffietafel in de vorm van vele samengevoegde houtjes. Het interieur belichaamt de definitie van persoonlijk. We vinden er kunst, design, natuur en die combinatie maakt het interieur origineel. Een huis vol inspiratie voor de interior junkie, kijk snel verder...Bron: Adorable-home

Ook interessant:
- De rol van kunst in huis
- Binnenkijken: klein appartement met veel karakter
- Binnenkijken: modern interieur met rijke details
- Binnenkijken: klassiek interieur met moderne touch

Back to top